Overslaan en naar de inhoud gaan

Heet van de naald

Website aanpassingen
Website aanpassingen

Onze website werd verhuist en lichtjes aangepast. Dit is vooral voor de koop van cadeaubonnen van belang. Vanaf nu kan je alleen de aankoop voltooien als je eerst een account aanmaakt of inlogt (als je al een account hebt) tijdens het afrekenen.

Online afspraken nu via telefoon
Online afspraken nu via telefoon

Vanwege de toenemende drukte en het feit dat steeds meer klanten niet hun gewenste afspraakstijden kunnen boeken, heb ik besloten om geen online afspraken meer te accepteren. Dit is essentieel om u persoonlijk beter uw afpraak moment te kunnen aanbieden en om te voorkomen dat klanten teleurgesteld raken over de beschikbare uren en dagen.

Roseblossom
Seizoenspecial

Seizoenspecial Jan/ feb/ maart 

Chroma Rythmic
Chroma Rythmic

Ervaar het wonder van holistische welzijn met de geneugten van dispergeren, tonifieren, resonantie, chroma therapie en draineren.

Laat je betoveren door de ongeëvenaarde sensatie van chroma Rythmic behandeling. En alsof dat nog niet genoeg is, voegt Moeder Natuur haar eigen bijdrage toe met kostbare bergkristal en rozenkwarts.

Hallo, ik ben Linda

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste nagelstyliste en pedicure. Mijn doel Is dat jij een stralende en gezonde huid krijgt, en mooie nagels. Zoek jij professionaliteit en deskundigheid met een persoonlijk advies? Dit staat bij mij voorop. Ik heb Reeds meer dan 20jaar ervaring en ben gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en kunstnagels.
Mijn vak, mijn passie!

Schoonheidssalon

Schoonheidssalon

Wij volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen in zake schoonheid. Dit geldt ook voor de producten die wij hier in u schoonheidsinstituut gebruiken. Regelmatige bijscholingen, en het opzoeken van kwaliteitsproducten, die aan de terecht hoge eisen van u als onze klant beantwoorden, is een prioriteit bij Nails & Beauty à la carte.

Nagelstudio

Nagelstudio

Door onze jarenlange leidinggevende ervaring en met veel kennis en kunde, plaatsen wij acryl en gelnagels op de meest natuurlijke manier. Of wilt u liever uw eigen nagels mooi verzorgd zien, dan moet u beslist voor onze Manicure kiezen.Lees meer over wat wij allemaal voor uw handen kunnen doen!

Medische pedicure

Medische pedicure

Het valt niet te ontkennen dat onze voeten dagelijks heel wat te verduren hebben. Uit de vele inspanningen die onze onderste ledematen moeten leveren, volgen automatisch verscheidene onvermijdelijke problemen Nails & Beauty à la carte biedt voetverzorging en producten aan op maat, volgens de behoefte van uw voeten.

Cadeaubon

Zoek je een Cadeaubon?

Natuurlijk kan je bij ons het ideale cadeau vinden in de form van een cadeaubon. Kies een bedrag en Linda maakt er een prachtige kaart met omslag van. Bij speciale gelegenheden, hebben wij ook arrangementen die beslist in de smaak vallen als cadeau. Lukt het niet om tot het instituut te komen? Geen probleem! Gewoon kopen via onze webshop. Kiezen, online betalen, via mail toegestuurd, bon in Pdf-formaat uitprinten en weggeven (of voor je zelf houden).

Ga naar onze webshop

Impressie

Van tijd tot tijd verandert het interieur. Zodat het altijd stijlvol en hygiënisch blijft om van een fijne behandeling te genieten. Hier dus een korte inblik in het instituut.

Nieuwsbrief

Abboneer nu op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste promoties en acties!
Het mailadres om in te schrijven
Uw mailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te verzenden en is veilig bij ons. Wij geven uw adres niet door aan derden.
CAPTCHA
Bestaande beheren

Contact

Nails & Beauty à la carte

Linda Van Ballegooyen
Bosstraat 19
3530 Helchteren

info(at)nailsandbeautyalacarte.be

+32 496 719 981

Ondernemingsnummer: BE0773.290.730

Openingsuren

(volgens afspraak)
Maandag 9u tot 15u - 17u tot 20u
Dinsdag 9u tot 15u
Woensdag 9u tot 14u
Donderdag 10u tot 18u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 


© 2013 - 2024. Nails & Beauty à la carte
Alle logo's en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Bel voor afspraak