Overslaan en naar de inhoud gaan

Elk seizoen heeft uw huid baat bij een professionele gelaatsverzorging.

Met de vele schoonheidsproducten voor thuis, is de gang naar de schoonheidsspecialiste niet langer de moeite waard? Dat zien we anders.

Vijf redenen waarom u uzelf en uw huid regelmatig moet laten behandelen met een professionele gelaatsbehandeling

 1. Je leert je huid beter kennen!
  • Voordat de schoonheidsspecialiste begint met de gewenste behandeling, voert zij een gedetailleerde huidanalyse uit. Immers, niet elke behandeling is geschikt voor elk huidtype. Een professionele schoonheidsexpert zal een behandeling aanbevelen die perfect is afgestemd op de behoeften van uw huid.
 2. Kennis is macht!
  • In het beste geval, zult u niet alleen uw huidtype leren kennen, maar ook nieuwe actieve ingrediënten en producten die uw huid uiterlijk thuis verbeteren. Natuurlijk kun je ook advies krijgen in parfumerieën. Een schoonheidsspecialist analyseert echter de onverbloemde waarheid en kan u precies vertellen welke ingrediënten u wilt vermijden en welke producten u moet integreren in uw persoonlijke schoonheidsroutine.
 3. Gewoon eventjes een pauze nemen!
  • Een bezoek aan de schoonheidsspecialiste betekent altijd welbevinden - zonder direct een spa te moeten boeken. Het is des te belangrijker dat u zich prettig voelt bij uw schoonheidsspecialiste. Hebt u nog geen goede beautyfee gevonden? Onze tip: Boek eens een gelaatsverzorging bij Nails & Beauty à la carte.
 4. Profylaxe is alles!
  • Ga niet pas naar de schoonheidsspecialiste in een acuut geval. Diegenen die hun huid regelmatig laten behandelen met een grondige reiniging gevolgd door een zorgbehandeling, voorkomen onzuiverheden en rimpels.
 5. Seizoensverzorging!
  • Naarmate de seizoenen veranderen, verandert ook de behoefte van de huid. Terwijl de huid in de zomer zweet en aan de hete zon wordt blootgesteld, heeft het in de winter een intensieve bescherming tegen de kou nodig. Onze tip: rust uw huid uit met een intensieve en professionele behandeling.

Hebben we u overtuigd? Maak dan een afspraak via het telefoonnummer dat u vind op deze website.

Onze tip: Kijk regelmatig eens binnen in onze webshops, waar kortingen en acties worden aangeboden. Ideaal voor een eerste kennismaking. Abonneer op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte als er een nieuwe actie word aangeboden.


Contact

Nails & Beauty à la carte

Linda Van Ballegooyen
Bosstraat 19
3530 Helchteren

info(at)nailsandbeautyalacarte.be

+32 496 719 981

Ondernemingsnummer: BE0773.290.730

Openingsuren

(volgens afspraak)
Maandag 9u tot 15u - 17u tot 20u
Dinsdag 9u tot 15u
Woensdag 9u tot 14u
Donderdag 10u tot 18u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 


© 2013 - 2024. Nails & Beauty à la carte
Alle logo's en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Bel voor afspraak