Overslaan en naar de inhoud gaan

Wanneer u bij Nails & Beauty Helchteren een afspraak maakt, gaat u akkoord met onze huisregels.

Wensen/klachten:

Wij doen er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden. Daarom stellen wij het zeer op prijs als u aangeeft wat u precies van ons verwacht (hier is ruim gelegenheid voor tijdens de intake) en wat u wel of niet prettig vindt .Op deze manier kunnen wij het beste aan uw wensen voldoen. Mocht het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent, laat het ons weten, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

 

Contra-indicaties:

Wij behandelen niet bij de volgende aandoeningen:

Koorts/koortslip
Besmettelijke huidziekten
Griep/verkoudheid
Indien u twijfels/vragen heeft over bovenstaande, neemt u dan contact met ons op.

.

Intake:

Wanneer iemand voor het eerst komt, doen wij een uitgebreide intake. Hierbij worden onder andere uw persoonlijke gegevens in kaart gebracht. Ivm de privacy wet worden deze gegevens in een gesloten ruimte bewaard en niet met derden gecommuniceerd. Daarnaast worden uw wensen in kaart gebracht en allergieën/gezondheid besproken.

 

Afspraak maken:

Afspraken kunnen worden gemaakt per telefoon/whatsapp/online op de site. Wanneer wij aan het behandelen zijn, nemen we geen telefoon op om de rust in het salon te bewaren. U kunt ten alle tijden het antwoordapparaat inspreken van het mobiele nummer. U wordt dan dezelfde dag terug bericht. Gemaakte afspraken worden bevestigd via de mail.

 

Afspraak annuleren:

U kunt tot 24 uur voor de afspraak kosteloos de afspraak verzetten of annuleren. Wanneer u te laat uw afspraak annuleert, zijn wij genoodzaakt om de behandeling voor 50% in rekening te brengen.

  Als u een kuurbehandeling niet tijdig annuleert zijn wij genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen, zelfs als de behandeling niet heeft plaatsgevonden.

Als de geboekte behandeling met een cadeaubon zou worden betaald en u komt niet, of zegt te laat af, komt deze te vervallen. Onvoorziene omstandigheden daargelaten.

De mail/bericht 24u voor uw afspraak is het juiste uur !
Check steeds uw mail voor vertrek deze kan soms wijzigen met enkele minuten.voor of achteruit.

Wanneer u te laat bij ons komt, wordt de tijd dat u te laat was in mindering gebracht op de totaal geboekte behandeltijd. Wel wordt de volledige behandeling berekend.
Moest u op mij moeten wachten krijgt u wel de volledige behandeling.

 

Cadeaubonnen:

Onze cadeaubonnen hebben een geldigheid van 1 jaar na uitgifte (of anders vermeld op de bon). Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

 

Algemeen:

Wij behouden ons het recht om cliënten te weigeren waarvan de persoonlijke hygiëne te wensen overlaat.

Kinderen kunnen worden behandeld na overleg met ouder/verzorger. Bij kinderen jonger dan 16 jaar is het zeer wenselijk dat er een volwassene meekomt.

 

Berichten:

Buiten werktijden en in het weekend wordt er niet gereageerd op appjes of priveberichten. Afspraken inplannen kan een hoop tijd in beslag nemen. Een bericht sturen kan dus uiteraard wel, maar houdt er rekening mee dat deze niet beantwoordt wordt buiten werktijden, de agenda hebben we niet 24/7 bij ons. Voor verdere dringende vragen maken we uiteraard altijd even tijd.

 

 


Contact

Nails & Beauty à la carte

Linda Van Ballegooyen
Bosstraat 19
3530 Helchteren

info(at)nailsandbeautyalacarte.be

+32 496 719 981

Ondernemingsnummer: BE0773.290.730

Openingsuren

(volgens afspraak)
Maandag 9u tot 15u - 17u tot 20u
Dinsdag 9u tot 15u
Woensdag 9u tot 14u
Donderdag 10u tot 18u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

 


© 2013 - 2024. Nails & Beauty à la carte
Alle logo's en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Bel voor afspraak