Overslaan en naar de inhoud gaan

Super dat je je wilt abonneren op onze nieuwsbrief!

Ben je ons moe gelezen, dan meld je je gewoon weer af. Aan het einde van elke nieuwsbrief is een afmeld link voorzien, gemakkelijk toch. En natuurlijk gaan we heel zuinig om met jouw gegevens. Maar dat is logisch.

Jou naam word alleen gebruikt om je meer persoonlijk te kunnen aan spreken in de nieuwsbrief, waardoor deze ook iets minder vlug in de spambox verdwijnt.

Jouw e mailadres wordt alleen voor onze nieuwsbrief gebruikt, wij spammen niet en maken geen onnodige reclame.

Een nieuwsbrief word alleen verstuurd als er een actie of aanbieding is, of als er belangrijke mededelingen zijn in verband met verlof, openingstijden en zo verder.

Je ziet, niets dan voordelen ;-) Dus zeker inschrijven!

Inschrijving op de nieuwsbrief

Gelieve onderstaand formulier in te vullen om je te abonneren op de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de exclusieve aanbiedingen en acties van Nails & Beauty à la carte. Na het inschrijven ontvang je nog een mail met een link waarmee men de inschrijving nog moet bevestigen. Bevestig je niet, dan ben je ook niet ingeschreven en worden je gegevens naar enkele dagen opnieuw verwijdert.

Het mailadres om in te schrijven
Uw mailadres wordt alleen gebruikt om de nieuwsbrief te verzenden en is veilig bij ons. Wij geven uw adres niet door aan derden.
Bestaande beheren