Nails & Beauty à la carte

Nagelstudio en schoonheidsoase onder èèn dak

Korting op bovenooglid correctie

10/1/2018 tot 10/2/2018 220€ i.p.v. 349€

Derma Codes introduceert als allereerste in de Benelux de ACCOR Cosmetic Corrector - NF+ Plasma Pen! Met deze pen wordt u door mij behandeld.

Wat is het?

De Cosmetic Corrector is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. In tegenstelling tot de Purebeau fibroblast pen heeft de ACCOR plasma pen een combinatie van plasma- en lage frequentie technologie en is tot dusver uniek in de wereld.

Hoe werkt het?

De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De plasma pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. De resultaten zijn vaak meteen zichtbaar. De plasma lift fibroblast behandeling is bijzonder mild voor het lichaam. Er treden nauwelijks zwellingen of rode vlekken op, waardoor klanten snel na de fibroblast behandeling hun dagelijkse werkzaamheden weer kunnen oppakken.

Wat doet het?

Bovenste en onderste ooglidcorrectie zonder chirurgische ingreep Anti-aging o.a. gezicht, ooglift, hals, kaaklijn, mond, ooglift onder en boven en navel. Verminderen van littekenweefsel. Minimaliseren van ongewenste pigmentvlekken als sproeten, ouderdomsvlekjes of moedervlekken. Verwijderen van oneffenheden, zoals bijvoorbeeld fibroompjes. Verhelpen van vocht onder ogen, verrucae Acné littekens (inactieve acné).

Wil je meer informatie of een afspraak maken neem gerust contact met mij op.

0496719981

Bovenooglid correctie 220€ i.p.v. 349€
Promo 10/1/2018 tot 10/2/2018

deel met je vrienden op Facebook print dit artikel af

Contact

Nails & Beauty à la carte

Linda Van Ballegooyen
Bosstraat 19
3530 Helchteren

Mail ons

Bel ons:

0496/71 99 81

Contactformulier

 

Openingsuren:

(volgens afspraak)

Maandag 9u tot 12u
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag   9u tot 20u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag 7u tot 13u
Zondag gesloten