Nails & Beauty à la carte

Nagelstudio en schoonheidsoase onder èèn dak

Nagelstudio

Met onze tien jaren ervaring plaatsen wij acryl en gelnagels op
de meest natuurlijke manier.

Of wilt u liever uw eigen nagels mooi verzorgd zien, dan moet u beslist voor onze Manicure kiezen.

Last van winterhanden of reuma? Dan is een paraffinepakking echt iets voor u! De warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, maakt de huid elastischer en verwijdert alle afvalstoffen uit uw huid. Tevens werkt de paraffine verzachtend.

Lees hieronder iets meer over, wat wij allemaal voor uw handen kunnen doen:

Alles voor u nagels

Kunstnagels Nagelversteviging en -verlenging Gel

Wij werken met Nail Selection, een kwaliteitsproduct voor versteviging van de natuurlijke nagels. Elke nagel, van dames of heren, kan op zeer natuurlijke wijze worden verstevigd.

French ManicureDe nagels verlengen is niet steeds noodzakelijk. Vaak heeft u zelf een vrije boord die lang genoeg is, en waarvan de vorm perfect past bij het beeld dat u heeft van uw gewenste nagellengte. Wij gebruiken UV Gel of Acrylhars op een natuurlijke manier bij een French Manicure of een gekleurde look. Dit bied een waaier aan mogelijkheiden.

nagel verlengingWenst u toch een verlenging van uw nagels, houden wij steeds rekening met de gewenste vorm en lengte van de natuurlijke nagel,om deze op een aanvaardbaardbare en realistische manier te verlengen.

 

 

 

 

 

 

Nail-art

Houdt u van Nail-art?

Nail-art staat voor kunst op nagels. Dit is voor mensen die gewoon niet gewoon vinden, maar leuke en aparte nagels willen.

Op deze manier heeft u altijd iets unieks want geen enkele nagel is gelijk. Er zijn vele mogelijkheden, zoals o.a. bloemen, tijgerprint, strass steentjes (rhinestones) en stickers. Nail-art kan ook op de natuurlijke nagel toegepast worden.Nail-art

Strass steentjes (rhinestones):

Met de vele kleuren, soorten en maten zijn er vele mogelijkheden. Dit is erg leuk en maakt verjaardagen, bruiloften of feesten erg speciaal. De steentjes worden stuk voor stuk op de nagel aangebracht. Om te voorkomen dat de steentjes eraf vallen wordt er een nail sealer over de steentjes geplaatst.

Nailart stempel:

Met nailart maken wij in korte tijd mooie versieringen op uw nagels. Er zijn vele mogelijkheden zoals vissen, fruit, vlinders en bloemen. Wij hebben een ruim aanbod aan plaatjes.

 

 

 

Manicure

U handen verwennen met een Manicure

U kan bij Nails & Beauty à la carte terecht voor een luxe manicure. Bij een manicure behandeling worden de nagelriemen verzorgd, eventuele velletjes weggeknipt en de nagels mooi in vorm gevijld.

ManicureSommige mensen hebben ook groefjes in de natuurlijke nagel, indien u dit wenst worden deze weggevijld en terug opgeblonken met een zachte vijl. Na de basismanicure kunnen de nagels naar wens gelakt worden naturel, kleur of eventueel french. Op het einde van de behandeling worden de nagelriemen soepel gemaakt met nagelriemolie en krijgt u nog een zalige handmassage met een heerlijk geurende handcreme.

 

  • Handbadje
  • Verzorging handen en nagels
  • Scrub
  • Handmassage
  • Paraffinepakking handen
  • Nagels lakken
  • Handcrème

deel met je vrienden op Facebook print dit artikel af

Contact

Nails & Beauty à la carte

Linda Van Ballegooyen
Bosstraat 19
3530 Helchteren

Mail ons

Bel ons:

0496/71 99 81

Contactformulier

 

Openingsuren:

(volgens afspraak)

Maandag 9u tot 12u
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag   9u tot 20u
Vrijdag 9u tot 18u
Zaterdag 7u tot 13u
Zondag gesloten